|
Americanul.com Forumul emigratilor in SUA (prin Loteria Vizelor sau altfel)
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
admin Site Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
adrianagianinna
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 7:58 am Post subject: |
|
|
ce parere admin./o modalitate de a scoate banii lichizi aflati la salteaua celor mai precauti....lucrurile trebuie sa se miste in continuare/am mai spus,razboi de-ar fii dar oamenii tre sa continue sa-si traiasca vietile(pe-ale lor,proprii,cu curaj si demnitate,nu hranindu-se cu ''uite domle; ce-a mai patit icsulescu''...Asta-i principalul motiv pt care am vrut sa interactionez cu voi,si chiar intrebam la modul serios cum v-a afectat criza/puteati vb la persoana adoua...Asta mi se pare mie vital in astfel de momente,nu certuri de copii mici,gen gradinita,atac la persoana si duritate fara rost.Ce am putut vedea la voi,a fost crunt.Asta imi pare interesant,sa discutam liber,ca de la om la om,fara pretentii de alt gen(porcesti un om,cand iti permite incadrarea,ati frecventat cumva aceiasi gradi sau mai stiu eu ce.
Acu,joia cu pricina fiind,e timpul de vopsit oua rosii/asa cu frunza si ciorap,ca-n Ardeal.  |
|
| Back to top |
|
 |
admin Site Admin

|
Posted: Thu Apr 16, 2009 8:02 am Post subject: |
|
|
| Pai sa-si traiasca vietile lor, dar nu pe banii mei, asta e ideea. Nu degeaba sint proteste in strada... |
|
| Back to top |
|
 |
adrianagianinna
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 10:00 am Post subject: |
|
|
| Man,noi ca persoane,nu prea avem in fluenta asupra protestelor in strada/de paine si circ a fost nevoie mereu.Cred ca ar fii mai intelept sa avem controlul asupra propriilor lichiditati,si nu ''strangand cureaua'',ci facand ca banii sa munceasca mai intelept pt noi. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|