Americanul.com Forum Index Americanul.com
Forumul emigratilor in SUA (prin Loteria Vizelor sau altfel)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   FeedRSS feed   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

unde se duc banii nostrii

Post new topic   Reply to topic    Americanul.com Forum Index -> Banii Nostri
View previous topic :: View next topic  
Author Message
admin
Site Admin

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 4:28 am    Post subject: unde se duc banii nostrii Reply with quote

Ca sa stiti de ce vi se pare ca munciti degeaba:

http://rousa.blogspot.com/2009/04/intalnire-cu-jan-schakowsky.html

Ce parere aveti?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
adrianagianinna

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 7:58 am    Post subject: Reply with quote

ce parere admin./o modalitate de a scoate banii lichizi aflati la salteaua celor mai precauti....lucrurile trebuie sa se miste in continuare/am mai spus,razboi de-ar fii dar oamenii tre sa continue sa-si traiasca vietile(pe-ale lor,proprii,cu curaj si demnitate,nu hranindu-se cu ''uite domle; ce-a mai patit icsulescu''...Asta-i principalul motiv pt care am vrut sa interactionez cu voi,si chiar intrebam la modul serios cum v-a afectat criza/puteati vb la persoana adoua...Asta mi se pare mie vital in astfel de momente,nu certuri de copii mici,gen gradinita,atac la persoana si duritate fara rost.Ce am putut vedea la voi,a fost crunt.Asta imi pare interesant,sa discutam liber,ca de la om la om,fara pretentii de alt gen(porcesti un om,cand iti permite incadrarea,ati frecventat cumva aceiasi gradi sau mai stiu eu ce.
Acu,joia cu pricina fiind,e timpul de vopsit oua rosii/asa cu frunza si ciorap,ca-n Ardeal. Wink
Back to top
View user's profile Send private message
admin
Site Admin

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 8:02 am    Post subject: Reply with quote

Pai sa-si traiasca vietile lor, dar nu pe banii mei, asta e ideea. Nu degeaba sint proteste in strada...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
adrianagianinna

PostPosted: Thu Apr 16, 2009 10:00 am    Post subject: Reply with quote

Man,noi ca persoane,nu prea avem in fluenta asupra protestelor in strada/de paine si circ a fost nevoie mereu.Cred ca ar fii mai intelept sa avem controlul asupra propriilor lichiditati,si nu ''strangand cureaua'',ci facand ca banii sa munceasca mai intelept pt noi.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Americanul.com Forum Index -> Banii Nostri All times are GMT - 9 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum