Americanul.com Forum Index Americanul.com
Forumul emigratilor in SUA (prin Loteria Vizelor sau altfel)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   FeedRSS feed   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

hotel ieftin in bucuresti

Post new topic   Reply to topic    Americanul.com Forum Index -> Pina la interviu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alora

PostPosted: Thu Mar 27, 2008 9:17 pm    Post subject: hotel ieftin in bucuresti Reply with quote

buna, stie cineva un loc ieftin de cazare in apropierea ambasadei sua, la hotel Muntenia care l am gasit afisat pe aici nu reusesc sa sun , nr de tel nealocat, am sunat si la informatii dar nu figureaza hotel Muntenia, probabil nu mai exista sau se renoveaza,la fel ca si Batistei
Back to top
View user's profile Send private message
Adrianna

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 12:33 am    Post subject: Reply with quote

Cu problema asta ma confrunt si eu, am sunat la un nr de tel care trebuia sa fie al hotelului Batistei si era intr-adevar al unui hotel, insa pretul era de 245 Euro pe noapte Rolling Eyes Era sa lesin cand am auzit pretul. Am si inchis dupa ce am mormait un multumesc...
La nr de tel de la Hotel Muntenia suna ocupat (probabil nu mai exista).
Asa ca, daca cumva aflati ceva, scrieti va rog cat de repede.
Mai avem o saptamana pana mergem la Bucuresti.
Back to top
Adrianna

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 12:43 am    Post subject: Am gasit!!! Reply with quote

Tocmai am gasit pe net Hotel Banat, e cica aproape de Ambasada, costa 220 ron pe noapte. Nr de tel: 021-313 10 56. Tocmai am facut o rezervare!
Back to top
sufletel

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 5:43 am    Post subject: Re: hotel ieftin in bucuresti Reply with quote

alora wrote:
... ... dar nu figureaza hotel Muntenia, probabil nu mai exista sau se renoveaza ... ...

inseamna ca nu mai exista, pacat ca tare era buna locatia aia. oare ce s-o fi intamplat cu cladirea aia ca nu cred sa nu puna cineva ochii pe ea, ca era in buricul targului. nu poate sa fie atata timo in renovare, sau cine stie poate il transforma intr-un hotel cu 250 euro pe noapte. bine ca ati gasit altceva
violeta27

PostPosted: Sat Mar 29, 2008 7:37 am    Post subject: Reply with quote

Mai este si hotel Carpati cu 180 ron pe noapte, (dar nu are baie separta Shocked ), tot aproape de Ambasada!
Bafta!
fireman

PostPosted: Sat May 03, 2008 12:55 am    Post subject: Reply with quote

Pentru cei care nu au unde locui in Bucuresti incercati sa va faceti rezervari in - hosteluri - mult mai ieftin .
chicca

PostPosted: Sat May 03, 2008 2:20 am    Post subject: Reply with quote

Un hotel bun si nu extraordinar de scump este "Confort Suites" ,este linga Intercontinental:

http://www.hotel-bucharestcs.ro/

De fapt aici e o lista cu hotelurile din Bucuresti:

http://hoteluri.bucharest-guide.ro/hoteluri-bucuresti.htm
Back to top
Balbin

PostPosted: Mon Jan 19, 2009 1:10 am    Post subject: Reply with quote

Varul meu cand s-a dus la ambasada s-a cazat pe Magheru, intr-un apartament in regim hotelier. Nu stiu sa va spun exact pretul, dar puteti intra pe site pentru mai multe informatii. http://www.cazare-regim-hotelier.com Sper sa va fie de folos Smile
Back to top
Crintea

PostPosted: Fri Jun 05, 2009 1:27 am    Post subject: Reply with quote

Balbin wrote:
Varul meu cand s-a dus la ambasada s-a cazat pe Magheru, intr-un apartament in regim hotelier. Nu stiu sa va spun exact pretul, dar puteti intra pe site pentru mai multe informatii. http://www.cazare-regim-hotelier.com Sper sa va fie de folos Smile

----------------------------------
merci Balbin,

Am folosit si eu firma de cazare in regim hotelier pe care a folosit-o varul tau si am fost multumit, numele lor este eastcomfort.

Eu am fost cazat intr-o garsoniera la kogalniceanu pretul a fost 39euro/noapte, garsoniera a fost curata cu lenjerie alba, cei drept a fost un pic departe, dar la pretul asta nu poti sa le ai pe toate Smile

site-ul lor oficial este http://www.eastcomfort.ro

Ciao si o zi buna
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Americanul.com Forum Index -> Pina la interviu All times are GMT - 9 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum