Americanul.com Forum Index Americanul.com
Forumul emigratilor in SUA (prin Loteria Vizelor sau altfel)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   FeedRSS feed   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

vize non-immigrant
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5

Post new topic   Reply to topic    Americanul.com Forum Index -> Vreau (alta) viza de America
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mirceagoia

PostPosted: Thu Jul 16, 2009 8:43 am    Post subject: Reply with quote

Din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau...si nu stiu pe nimeni sa treaca prin asa ceva.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Diandra

PostPosted: Sat Jul 18, 2009 12:10 am    Post subject: Re: daca am depasit o viza, mai pot primi o a doua viza de s Reply with quote

zoly wrote:
Va scriu pe scurt si as fi ff bucuros daca cineva m-ar ajuta cu un sfat. Am fost in 2005-2006 un an in Sua. aveam viza pe un an,de turist, b1/b2. dar am stat 1 an si 2 luni. deci am depasit termenul. acum vreau sa merg sa incerc iarasi pt viza, dar nu stiu ce sa le spun. sa le spun ca am stat 1 luna doar? sau ca am stat un an? au ei de unde sa afle? cunoasteti asemenea cazuri? va rog sa ma ajutati..eventual cine stie detalii sa imi scrie pe adresa zoly83@yahoo.com. de mentionat si faptul ca in acest an cat am stat acolo mi-am facut permis american de conducere, Id, cont bancar..deci au motive in plus sa afle detalii despre mine si daca am ramas peste viza. dar cand am iesit nu le-am innapoiat formularul I-94. asta voiam sa stiu, daca ei vor cauta trecutul meu? sau vor lua totul de bun ce le zic...sau cauta in trercutul meu doar daca vede ceva suspect..va rog ajutati-ma. in cuand am interviu si nu stiu ce sa fac.. (din sua m-am intors de 3 ani deja)

Faptul ca ai depasit viza cu 8 luni,te pune intr-o situatie cam ..dificila.Nu stiu exact cum sta treaba,dar este foarte probabil sa-ti ceara biletul de avion de la intoarcerea in Ro.Dar...la fel de bine poti sa ai si noroc.
Bafta multa!
Bafta multa!
Back to top
View user's profile Send private message
zoly

PostPosted: Sat Jul 18, 2009 8:40 pm    Post subject: update:) Reply with quote

multumesc pt sfaturi. am primit viza oricum pe 10 ani:)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mirceagoia

PostPosted: Wed Jul 29, 2009 12:31 pm    Post subject: Re: update:) Reply with quote

zoly wrote:
multumesc pt sfaturi. am primit viza oricum pe 10 ani:)

Felicitari Smile!!
Back to top
devit

PostPosted: Mon Aug 17, 2009 12:15 am    Post subject: Reply with quote

mirceagoia2000@yahoo.com am incercat sa contactez pentru ceva informatii.Nu am primit raspuns.Poate imi puteti raspunde aici.

Puteti va rog sa-mi spuneti cam unde ar trebui sa caut pentru ceva locuri de munca? Nu firme care intermediaza plecarea in state.Doar cele care ar oferi un contract de munca acolo. Doar de acolo, cele care ar angaja alti cetateni decat americani. Vreau sa plec impreuna cu logodnica mea. Aici nu se poate face nimic, sa incercam, poate avem norocul de partea noastra. Eu am mai lucrat pe vas ca fotograf, aici acasa sunt operator PC/admin retea (nu prea mare), impreuna cu un coleg realizez site-uri, merg pe la nunti/botezuri ca foto, iar logodnica mea e la receptie la o clinica medicala-activitate de secretariat.Cine poate sa ma indrume/ajute cu un sfat cumva, sau o invitatie in SUA si/sau putin sprijin sau informatii as fi recunoscator. Multumesc
Back to top
mirceagoia

PostPosted: Mon Aug 17, 2009 5:40 pm    Post subject: Reply with quote

devit wrote:
mirceagoia2000@yahoo.com am incercat sa contactez pentru ceva informatii.Nu am primit raspuns.Poate imi puteti raspunde aici.

Puteti va rog sa-mi spuneti cam unde ar trebui sa caut pentru ceva locuri de munca? Nu firme care intermediaza plecarea in state.Doar cele care ar oferi un contract de munca acolo. Doar de acolo, cele care ar angaja alti cetateni decat americani. Vreau sa plec impreuna cu logodnica mea. Aici nu se poate face nimic, sa incercam, poate avem norocul de partea noastra. Eu am mai lucrat pe vas ca fotograf, aici acasa sunt operator PC/admin retea (nu prea mare), impreuna cu un coleg realizez site-uri, merg pe la nunti/botezuri ca foto, iar logodnica mea e la receptie la o clinica medicala-activitate de secretariat.Cine poate sa ma indrume/ajute cu un sfat cumva, sau o invitatie in SUA si/sau putin sprijin sau informatii as fi recunoscator. Multumesc

Eu raspund de obicei la mailuri...

Majoritatea firmelor de aici din America daca vor sa angajeze direct o vor face NUMAI dupa ce ajungi tu aici...altfel lucreaza si ei prin intermediari care rezolva tot ce tine de birocratia aducerii unui lucrator aici. Ar trebui sa fii foarte specializat si calificat ca acea firma sa se ocupe direct de tine...ceea ce e cam obicetul celor cu vize H1B...

De ce nu ai vrea sa mergi prin firme de intermediere? Stiu persoane care au venit asa aici...
Back to top
alinamihaela

PostPosted: Thu Sep 24, 2009 3:58 pm    Post subject: Se poate schimba viza J1 in H1b? Reply with quote

Buna.
Sunt pentru prima data pe acest forum si am citit cam tot ce s-a scris despre vize.Eu am venit in state cu o viza J1 pentru internship care o sa mi expire in ianuarie anul viitor.Internshipul e in accounting si compania pentru care lucrez ar accepta sa mi ofere un contract de munca. Ar fi mai usor si mai sigur sa aplic pentru o schimbare de viza sau sa aplic direct pentru o viza H1b?
Va multumesc anticipat.
Back to top
mirceagoia

PostPosted: Sat Sep 26, 2009 12:24 pm    Post subject: Re: Se poate schimba viza J1 in H1b? Reply with quote

alinamihaela wrote:
Buna.
Sunt pentru prima data pe acest forum si am citit cam tot ce s-a scris despre vize.Eu am venit in state cu o viza J1 pentru internship care o sa mi expire in ianuarie anul viitor.Internshipul e in accounting si compania pentru care lucrez ar accepta sa mi ofere un contract de munca. Ar fi mai usor si mai sigur sa aplic pentru o schimbare de viza sau sa aplic direct pentru o viza H1b?
Va multumesc anticipat.

Sincer, cel putin eu, nu stiu care ar fi cea mai buna solutie. Ma gandesc ca poate sa aplici pentru o schimbare de viza?

Poate aici poti gasi informatii mai multe http://forums.immigration.com/
Back to top
Diandra

PostPosted: Sun Sep 27, 2009 8:04 am    Post subject: Re: Se poate schimba viza J1 in H1b? Reply with quote

alinamihaela wrote:
Buna.
Va multumesc anticipat.

Pai daca aplici pentru o viza H1B,nu tot schimbare de viza se cheama ca faci?
Categoric,aplica pentru H1B,si asta cat mai repede!
Daca te aproba,o sa trebuiasca sa-ti mergi sa-ti stampilezi viza-n pasaport!
Bafta!Smile
Back to top
alinamihaela

PostPosted: Mon Sep 28, 2009 4:41 pm    Post subject: viza J1 Reply with quote

Multumesc pentru raspuns.
Da.. e cam acelasi lucru, m-am exprimat gresit.
Daca se aproba viza o sa trebuiasca sa ma intorc in tara sau se poate stampila aici?
O zi buna!
Back to top
admin
Site Admin

PostPosted: Mon Sep 28, 2009 5:28 pm    Post subject: Re: viza J1 Reply with quote

alinamihaela wrote:

Daca se aproba viza o sa trebuiasca sa ma intorc in tara sau se poate stampila aici?
O zi buna!

Statut si viza sint doua lucruri diferite, emise de 2 institutii diferite.

Daca se aproba iti schimbi "statutul", adica stai in tara pe baza aprobarii.

Viza e pentru intrat in tara, daca nu pleci nicaieri, si deci nu te intorci, nu-ti trebuie. Daca-ti trebuie o iei numai de la ambasada.

Evident avocatul o sa te lamureasca mult mai bine (desi e avocatul firmei, nu al tau)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Diandra

PostPosted: Tue Sep 29, 2009 5:46 pm    Post subject: Re: viza J1 Reply with quote

alinamihaela wrote:
Multumesc pentru raspuns.
Da.. e cam acelasi lucru, m-am exprimat gresit.
O zi buna!

Daca esti la primul H1B,da,trebuie sa-ti stampilezi viza in pasaport. Este o cerinta!
Din cate am inteles eu trebuie sa mergi la Bucuresti sa faci lucrul asta! Nu cred ca poti merge pe aici prin vecini!
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Americanul.com Forum Index -> Vreau (alta) viza de America All times are GMT - 9 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum